Bug 853709 - [Backend] Port mirroring not working for hot-plug nic
[Backend] Port mirroring not working for hot-plug nic
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Mike Kolesnik
Meni Yakove
network
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-02 05:56 EDT by Meni Yakove
Modified: 2016-02-10 14:58 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si17
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 15:02:07 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
engine and vdsm logs (211.62 KB, application/x-gzip)
2012-09-02 05:56 EDT, Meni Yakove
no flags Details

  None (edit)
Description Meni Yakove 2012-09-02 05:56:12 EDT
Created attachment 609043 [details]
engine and vdsm logs

Description of problem:
Port mirroring not working for hot-plug nic.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhevm-3.1.0-14.el6ev.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Create VM and run it.
2.Hot-plug nic with port mirroring enable.

  
Actual results:
Port mirroring not working for the new hot-plug nic

Expected results:
Port mirroring should work for the new hot-plug nic
Comment 1 Mike Kolesnik 2012-09-02 08:22:02 EDT
http://gerrit.ovirt.org/7672
Comment 3 Meni Yakove 2012-09-05 09:59:09 EDT
Verified on vdsm-4.9.6-32.0.el6_3.x86_64.
Tried hot-plug and deactivate/activate.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.