This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 854128 - configure in prep section
configure in prep section
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: pcp (Show other bugs)
7.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Nathan Scott
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-04 02:39 EDT by Marcela Mašláňová
Modified: 2012-10-25 12:16 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-10-25 12:16:08 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marcela Mašláňová 2012-09-04 02:39:20 EDT
Could you move autoconf and configure into build section in your specfile? Usually prep is used only for unpacking archives and applying patch. No other process should run in this part.

%prep
%setup -q
autoconf
%configure

%clean
rm -Rf $RPM_BUILD_ROOT

%build
make default_pcp
Comment 1 Nathan Scott 2012-09-10 06:27:17 EDT
This is fixed in Fedora, and DTS.  If not already, I expect this will soon be resolved in RHEL7 too.

thanks.
Comment 2 Frank Ch. Eigler 2012-10-25 12:16:08 EDT
rhel7 pcp 3.6.8 fixes this

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.