Bug 854602 - The "Enable Jenkins builds" link should be changed to "See Jenkins Build jobs(config)" link after jenkins is enabled.
The "Enable Jenkins builds" link should be changed to "See Jenkins Build jobs...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-05 08:17 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:14 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-09-17 17:29:53 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-09-05 08:17:16 EDT
Description of problem:

After I enabled the jenkins, the "Enable Jenkins builds" link on application details page is still available, think it should be changed to "See Jenkins Build jobs(config)" link (like other devenv) in case it will confuse users.

Version-Release number of selected component (if applicable):

fork_ami_opensource_console_66

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Create an application and enable jenkins
2.Check the application details page
3.
  
Actual results:

The "Enable Jenkins builds" link is still available after jenkins is enabled.

Expected results:

The "Enable Jenkins builds" link should be changed to "See Jenkins Build jobs(config)" link.

Additional info:
Comment 1 Yujie Zhang 2012-09-12 02:20:18 EDT
Tested on INT today, it also exists on INT, but did not exist on INT of yesterday.
Comment 2 Clayton Coleman 2012-09-14 13:10:50 EDT
This should be fixed by the web_framework fix in 849950 https://github.com/openshift/crankcase/pull/490
Comment 3 Yujie Zhang 2012-09-16 22:21:46 EDT
(In reply to comment #2)
Tested this bug on devenv-stage_237, it has been fixed now, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.