Bug 85490 - Register Link Returns Server 500 Error.
Register Link Returns Server 500 Error.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Web Site
Classification: Red Hat
Component: Other (Show other bugs)
current
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Web Development
Web Development
http://www.redhat.com/apps/community/...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-03 13:41 EST by Mark Lane
Modified: 2007-04-18 12:51 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-07-23 10:07:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mark Lane 2003-03-03 13:41:35 EST
Description of problem:
Unable to register new User Group. Register link returns following error.

<quote>
500 Internal Server Error

website:
java.lang.NullPointerException
</quote>

Version-Release number of selected component (if applicable):
N/A

How reproducible:
Everytime. IE doesn't return this error but times out. Mozilla and Opera return 
this error.

Steps to Reproduce:
1. goto url: http://www.redhat.com/apps/community/LUG/index.html
2. Chose either link to register a User Group.

    
Actual results:
Webserver returns following error.

<quote>
500 Internal Server Error

website:
java.lang.NullPointerException
</quote>


Expected results:

Registration form of some type comes up.

Additional info:
This is annoying as I am trying to register our User Group.
Comment 1 Mark Lane 2003-03-04 17:57:35 EST
Now the form comes up but when you submit the form, you end up going to the 404 
page.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.