Bug 856733 - Stats aren't showing up on the Forums site
Stats aren't showing up on the Forums site
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Fabiano Franz
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-12 13:02 EDT by Nam Duong
Modified: 2015-05-14 21:14 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-11-06 13:48:05 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot of stats (139.99 KB, image/png)
2012-10-23 22:06 EDT, Xiaoli Tian
no flags Details

  None (edit)
Description Nam Duong 2012-09-12 13:02:59 EDT
Description of problem:
Looking on https://openshift.redhat.com/community/forums/openshift, seems only the "User Guides for OpenShift [STICKY POST]" thread is showing stats while all other threads are not.  Note that I'm not sure how to validate the data shown.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Currently version in production.

How reproducible:
All the time.

Steps to Reproduce:
1. Navigate to https://openshift.redhat.com/community/forums/openshift
2. Doesn't matter if you're logged in or not.
3. Review the list's stats column.
  
Actual results:
Only the "User Guides for OpenShift [STICKY POST]" thread is showing stats

Expected results:
All threads should have stats.

Additional info:
Not sure how to validate that data.
Comment 1 Clayton Coleman 2012-09-12 16:05:14 EDT
We disabled view counts so we could cache more effectively, so they should no longer show up there.  The bug is to remove "views" from the drupal view for forums
Comment 2 Clayton Coleman 2012-10-17 14:40:20 EDT
Broken window
Comment 3 Fabiano Franz 2012-10-19 14:01:09 EDT
Fixed, but required a template change so the fix will only be visible after the next prod push.

QA, can be tested here:

https://ec2-23-22-70-28.compute-1.amazonaws.com/community/forums/openshift
Comment 4 Yujie Zhang 2012-10-22 02:24:49 EDT
(In reply to comment #3)
The above url can not be opened now,could you please give another link which can be tested? otherwise, I will test it after the next prod push.
Comment 5 Fabiano Franz 2012-10-22 09:24:37 EDT
(In reply to comment #4)
> (In reply to comment #3)
> The above url can not be opened now,could you please give another link which
> can be tested? otherwise, I will test it after the next prod push.

https://ec2-23-20-164-32.compute-1.amazonaws.com/community/forums/openshift
Comment 6 Xiaoli Tian 2012-10-23 22:06:16 EDT
Created attachment 632499 [details]
screenshot of stats

Verified it on the given instance above, the stats are shown in forums threads as well now, fyi the screenshot in attachment

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.