Bug 85688 - RedHat 8.0 Kickstart doesn't work on Shuttle SS51G barebone system
RedHat 8.0 Kickstart doesn't work on Shuttle SS51G barebone system
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-05 19:12 EST by Seann Herdejurgen
Modified: 2007-04-18 12:51 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-07 14:15:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Seann Herdejurgen 2003-03-05 19:12:38 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.79 [en] (Windows NT 5.0; U)

Description of problem:
anaconda boots up just fine, but system cannot get a DHCP address from the network.
RedHat 7.3 and 8.1 beta work just fine on this hardware.
Built-in Ethernet driver is RTL8139.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot off of bootnet.img from floppy disk or network
2. Select NFS install (or FTP or HTTP, doesn't matter)

    

Actual Results:  Alt-F4 console shows NETDEV WATCHDOG errors.
Alt-F3 console shows no reply from DHCP server.

A tcpdump from DHCP server (RH 7.3) shows DHCPDISCOVER and DHCPOFFER lines in /var/log/messages.
A DHCPACK is never received.


Expected Results:  anaconda should have gotten a DHCP address.


Additional info:

Booting from same bootnet.img image works fine on other hardware.
Comment 1 Michael Fulbright 2003-03-07 14:15:07 EST
If it is working in the Phoebe beta then I'll mark this as fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.