Bug 859454 - system wide "kwinrc" settings are not being set
system wide "kwinrc" settings are not being set
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: kdebase-workspace (Show other bugs)
6.1
All Linux
unspecified Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Ngo Than
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks: 1002711
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-21 11:19 EDT by Nathan Galvin
Modified: 2013-10-06 21:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-10-06 21:37:39 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nathan Galvin 2012-09-21 11:19:03 EDT
Description of problem:
System wide "kwinrc" settings are not being set. 
Only what is in the users .kde/share/config/kwinrc file, is being set.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kde-settings

How reproducible:
Very

Steps to Reproduce:
1. add lines to /usr/share/kde-settings/kde-profile/default/share/config/kwinrc
FocusStealingPreventionLevel=0
FocusPolicy=FocusFollowsMouse
2. login and test
  
Actual results:
Not working for all users

Expected results:
system wide

Additional info:
similiar reported issue; http://bugs.centos.org/view.php?id=5882#
Comment 8 Andrius Benokraitis 2013-10-06 21:37:39 EDT
This Bugzilla has been reviewed by Red Hat and is not planned on being addressed in Red Hat Enterprise Linux 6, and will be closed. If this bug is critical to production systems, please contact your Red Hat support representative and provide sufficient business justification.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.