Bug 86042 - Kudzu crashing after finding Hardware
Kudzu crashing after finding Hardware
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-12 18:16 EST by Holger Eilhard
Modified: 2014-03-16 22:35 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-05-19 17:35:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Holger Eilhard 2003-03-12 18:16:25 EST
Description of problem:
kudzu finds my AVM PC Card/Wireless LAN Mini PCI Card, and after choosing
"Configure" it crashes with an Memory Access Error ("Speicherzugriffsfehler").
Then it sends me back to the console.

Version-Release number of selected component (if applicable):
0.99.97-1

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. start kudzu
2. select Configure
3. crash

Additional info:
I also have to load my PC Card Modules (yenta_socket, ds, etc.) by hand. Kudzu
does not detect it automatically. Loading the PC Card Modules for my AVM Card
and my orinoco_cs by hand also works.
Comment 1 Holger Eilhard 2003-03-12 18:18:09 EST
My module list after loading by hand:
[root@wks-nb-he ~]# lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
i810_audio             27720   0  (autoclean)
ac97_codec             13640   0  (autoclean) [i810_audio]
soundcore               6404   2  (autoclean) [i810_audio]
avma1_cs                4388   0  (unused)
hisax                 549348   0  [avma1_cs]
isdn                  137984   0  [hisax]
slhc                    6756   0  [isdn]
orinoco_cs              5864   1
orinoco                36056   0  [orinoco_cs]
ds                      8680   3  [avma1_cs orinoco_cs]
hermes                  8196   0  [orinoco_cs orinoco]
yenta_socket           13472   3
pcmcia_core            57216   0  [avma1_cs orinoco_cs ds yenta_socket]
autofs                 13268   0  (autoclean) (unused)
3c59x                  30704   0  (unused)
ipt_REJECT              3928   2  (autoclean)
iptable_filter          2412   1  (autoclean)
ip_tables              15096   2  [ipt_REJECT iptable_filter]
loop                   12152   0  (autoclean)
lvm-mod                64000   0
keybdev                 2976   0  (unused)
mousedev                5492   1
hid                    22148   0  (unused)
input                   5856   0  [keybdev mousedev hid]
usb-uhci               26444   0  (unused)
usbcore                78880   1  [hid usb-uhci]
ext3                   70816   2
jbd                    51924   2  [ext3]
Comment 2 Holger Eilhard 2004-05-06 06:19:34 EDT
I suppose this one can be closed... :)
Comment 3 Bill Nottingham 2004-05-19 17:35:59 EDT
Oops, I believe this was fixed in a later build, yes.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.