Bug 860471 - Changeset management: Tooltips for changeset buttons flicker upon first render
Changeset management: Tooltips for changeset buttons flicker upon first render
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
6.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Mike McCune
Katello QA List
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-25 18:09 EDT by Corey Welton
Modified: 2013-09-19 14:11 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-09-19 14:11:50 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Corey Welton 2012-09-25 18:09:51 EDT
Description of problem:
When a user hovers over the buttons for a changeset ('Remove', 'Edit Details', 'Review', 'Promote'), tooltips appear.  However, they "flicker" upon the initial render before finally appearing correctly.  This occurs in both FF and Chrome.

Version-Release number of selected component (if applicable):

CloudForms System Engine Version: 1.1.12-9.el6cf 
...though it does appear to occur in earlier puddle.

How reproducible:
Every time 

Steps to Reproduce:
1.  Content > Changeset Management > Changesets
2.  Optionally create a new changeset
3.  Hover over any of the buttons in the right pane ('Remove', 'Edit Details', 'Review', 'Promote') -- they need not be enabled.
4.  Observe the behavior of the resulting tooltips
  
Actual results:
Tooltips have an odd flicker, like the tooltip is reloading or something

Expected results:
Smooth render

Additional info:
Have not yet seen this behavior exhibited on any other similar tooltips (i.e., in content search)
Comment 1 Jason E. Rist 2013-01-22 11:56:47 EST
Was actually flickering on every hover. Was an extra tipsy present.
https://github.com/Katello/katello/pull/1432
Comment 2 Jason E. Rist 2013-01-22 12:09:33 EST
122e1ab04e4096bb34dbf59eb9fc25518e350c8f
Comment 4 Mike McCune 2013-09-19 14:11:50 EDT
These bugs have been resolved in upstream projects for a period of months so I'm mass-closing them as CLOSED:UPSTREAM.  If this is a mistake feel free to re-open.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.