Bug 86255 - no displaying of message from and subject and date
no displaying of message from and subject and date
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: evolution (Show other bugs)
9
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-18 05:01 EST by Steffen Mann
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-07-28 19:34:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Steffen Mann 2003-03-18 05:01:28 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020913

Description of problem:
If I connect to my email on imap.web.de i get a list of email, but you the from
fields and subject and date stays empty, you have a ? in the date field and in
front you can see the envelope if the message has been read or not or replied.
However if you go onto a message, it's getting displayed.
This is the very latest version of Red Hat Linux..

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.2.2-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.use evolution
2.
3.
    

Actual Results:  no dispaly

Expected Results:  from and subject and date fields should get displayed

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2003-03-18 10:38:41 EST
Your imap server is probably returning something broken.  Please run
CAMEL_VERBOSE_DEBUG=1 evolution-mail

in a terminal and wait for it to say its ready and then start evolution.  You
should see the imap traffic in the terminal.  If you attach that, I can give
some idea of what's going on.
Comment 2 Steffen Mann 2003-03-18 10:49:41 EST
Jeremy,
it's boring, it just says Evolution Mail ready and running....

If I just just use evolution instead of evolution-mail I see the spash screen
and evolution actually starts up... but noting in the terminal....
You want to log into this system... it's a testmachine, which you can access.
Just send me email I'll give you details then, it's in the Surrey office.

Steffen
Comment 3 Jeremy Katz 2003-03-18 10:53:13 EST
You won't actually get any interesting traffic until you log in to your imap
server and do some folder lists/looking at mail :)

And you start evolution-mail in a terminal and then start evolution (either from
another terminal or from the menus)
Comment 4 Steffen Mann 2003-03-18 11:07:18 EST
I'll send you an email with the bug file.

Cheers,

Steffen
Comment 5 Jeremy Katz 2003-07-28 19:34:55 EDT
This should be better in 1.4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.