Bug 864349 - Wrong paths for Solaris
Wrong paths for Solaris
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Web Server 2
Classification: JBoss
Component: doc-Installation-Guide (Show other bugs)
2.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: gsheldon
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-09 04:26 EDT by Jan Stefl
Modified: 2012-11-08 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-11-08 17:10:31 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Stefl 2012-10-09 04:26:38 EDT
http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Web_Server/2/html/Installation_Guide/sec-Configuring_the_Environment.html#proc-Configuring_mod_cluster-Sol

all prefixies in path "/opt/redhat/ews" replace with "/opt/jboss-ews-2.0"

This is valid requirement for whole Solaris installation guide.
Comment 1 gsheldon 2012-10-09 20:40:11 EDT
all prefixes have been changed for the Solaris install guide.
Comment 3 Misha H. Ali 2012-11-08 17:10:31 EST
This bug is set to CLOSED CURRENT RELEASE to indicate that this fix is now released and available at access.redhat.com.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.