Bug 864369 - [Solaris installation guide]: mod_cluster configuration
[Solaris installation guide]: mod_cluster configuration
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Web Server 2
Classification: JBoss
Component: doc-Installation-Guide (Show other bugs)
2.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Misha H. Ali
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-09 05:07 EDT by Jan Stefl
Modified: 2012-11-08 17:10 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-11-08 17:10:26 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Stefl 2012-10-09 05:07:22 EDT
http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Web_Server/2/html/Installation_Guide/sec-Configuring_the_Environment.html#proc-Configuring_mod_cluster-Sol

Procedure 4.9. Configuring mod_cluster
This is not valid anymore
{original}
1. From Red Hat Customer Portal, download the jboss-ep-native ZIP file for your operating system and architecture.
2. Unzip the downloaded file.
3. In the location, where you have extracted the file, change to jboss-ep-<VERSION> /native/lib[64]/httpd/modules
4. Run the following command to copy mod_cluster modules to /opt/redhat/ews/lib[64]/httpd/modules:
{original}

{should-be}
1. Mod_cluster is part of EWS 2.0 installation
{should-be}

-----------------------------------------------------------
5. ...
{original}
/opt/redhat/ews/httpd/conf/httpd.conf
{original}

{should-be}
/opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf/httpd.conf
{should-be}
-----------------------------------------------------------

6. ...
{original}
/opt/redhat/ews/httpd/conf.d/JBoss_HTTP.conf.
{original}

{should-be}
/opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf.
{should-be}
Comment 1 Jan Stefl 2012-10-09 05:12:33 EDT
6. 
JBoss_HTTP.conf -> mod_cluster-native.conf

{original}
LoadModule slotmem_module $EWS_HOME/httpd/modules/mod_slotmem.so
LoadModule manager_module $EWS_HOME/httpd/modules/mod_manager.so
LoadModule proxy_cluster_module $EWS_HOME/httpd/modules/mod_proxy_cluster.so
LoadModule advertise_module $EWS_HOME/httpd/modules/mod_advertise.so
{original}

{should-be}
LoadModule slotmem_module modules/mod_slotmem.so
LoadModule manager_module modules/mod_manager.so
LoadModule proxy_cluster_module modules/mod_proxy_cluster.so
LoadModule advertise_module modules/mod_advertise.so
{should-be}
Comment 2 gsheldon 2012-10-09 20:18:39 EDT
All {original} content changed to {should-be} content requested.
Comment 4 Jan Stefl 2012-10-10 06:22:45 EDT
{original}
Create the file /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf..
{original}

{should-be}
Create the file /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf.
{should-be}

-------------------------------------------------------------------------

{original}
Add the following lines to the file $EWS_HOME/httpd/conf.d/JBoss_HTTP.conf
{original}

{should-be}
Add the following lines to the file /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf
{should-be}

------------------------------------------------------------------------
Comment 5 Misha H. Ali 2012-10-10 18:42:17 EDT
(In reply to comment #4)
> {original}
> Create the file /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf..
> {original}
> 
> {should-be}
> Create the file /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf.
> {should-be}
> 

Fixed.

> -------------------------------------------------------------------------
> 
> {original}
> Add the following lines to the file $EWS_HOME/httpd/conf.d/JBoss_HTTP.conf
> {original}
> 
> {should-be}
> Add the following lines to the file
> /opt/jboss-ews-2.0/httpd/conf.d/mod_cluster-native.conf
> {should-be}
> 
> ------------------------------------------------------------------------

Fixed.

This bug will be set to ON_QA when these changes are verifiable (with a link).
Comment 7 Misha H. Ali 2012-11-08 17:10:26 EST
This bug is set to CLOSED CURRENT RELEASE to indicate that this fix is now released and available at access.redhat.com.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.