Bug 864598 - L1 Cache section does not indicate how/where to set
L1 Cache section does not indicate how/where to set
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Data Grid 6
Classification: JBoss
Component: Documentation (Show other bugs)
6.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 6.1.0
Assigned To: gsheldon
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-09 13:46 EDT by Alan Santos
Modified: 2015-02-05 20:19 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Instance Name: Not Defined Build: CSProcessor Builder Version 1.6 Build Filter: null Build Name: Build Date: 17-09-2012 15:39:23
Last Closed: 2013-02-17 19:12:28 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alan Santos 2012-10-09 13:46:00 EDT
Description of problem:

L1 Cache section does not indicate how/where to set either by code or configuration

https://access.redhat.com/knowledge/docs/en-US/JBoss_Data_Grid/6/html-single/Administration_and_Configuration_Guide/index.html#The_L1_Cache

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.1
Comment 3 gsheldon 2012-10-29 23:01:38 EDT
Assuming this topic is ACK as no feedback to the contrary on Etherpad or here.

Setting this bug to Verified.
Comment 4 Misha H. Ali 2013-02-17 19:12:28 EST
In Admin guide for 6.1 beta docs

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.