Bug 86479 - Apps won't launch under gnome
Apps won't launch under gnome
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: koffice (Show other bugs)
8.0
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-23 13:52 EST by Cole Tuininga
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-02 11:05:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Cole Tuininga 2003-03-23 13:52:19 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.7 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20021226
Debian/1.2.7-6

Description of problem:
Attempting to start (seemingly) any koffice application under the default
desktop environment doesn't work.  Installed the koffice rpm, and when I attempt
to launch kword from the command line, the following happens:

$ kword
DCOPServer up and running.
Mutex destroy failure: Device or resource busy
$ Mutex destroy failure: Device or resource busy
kdeinit: Fatal IO error: client killed
kdeinit: sending SIGHUP to children.
kdeinit: sending SIGTERM to children.
kdeinit: Exit.


Version-Release number of selected component (if applicable):
koffice-1.2-0.rc1.4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install koffice rpm
2. Try to launch kword (from the command line)


Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2003-04-02 11:05:52 EST
please try to download kde 3.1.1 and koffice-1.2.1 from ftp.kde.org. It should
fix this problem

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.