Bug 865484 - webadmin: no vm name is given when we fail export because vm is in preview
webadmin: no vm name is given when we fail export because vm is in preview
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tomas Jelinek
Pavel Stehlik
virt
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-11 10:50 EDT by Dafna Ron
Modified: 2013-12-29 06:16 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-29 06:16:31 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
log and screenshot (162.24 KB, application/x-gzip)
2012-10-11 10:50 EDT, Dafna Ron
no flags Details

  None (edit)
Description Dafna Ron 2012-10-11 10:50:15 EDT
Created attachment 625552 [details]
log and screenshot

Description of problem:

I tried exporting multiple vm's when one of the vms was in preview. 
the export for that vm failed but we do not show which one: 

Error while executing action: Cannot export VM. VM is previewing a Snapshot.

Version-Release number of selected component (if applicable):

si20 upgraded from 3.0

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. export multiple vms while one of the vms is in preview on a snapshot
2.
3.
  
Actual results:

we fail to export the vm but do not specify which one

Expected results:

we should specify which vm cannot be exported. 

Additional info: engine log + screen shot

this seems to be a UI issue since I cannot find a CanDoAction in the engine log but attaching engine log just in case its still engine.
Comment 1 Tomas Jelinek 2012-10-18 05:45:50 EDT
Well, there are many places where it is done this way. Basically all the messages are done in this way - e.g. try export vm twice, you will see "Error while executing action: Cannot export VM. VM with the same identifier already exists."

I would say that if we want to fix this, we should fix it for all of the occurrences not only for this one.
Comment 2 Michal Skrivanek 2012-10-18 05:48:51 EDT
although not nice, we should address this globally as Tomas says. Pushing out of 3.1 to fix this properly unless you want to do an one-off
Comment 3 Itamar Heim 2013-12-29 06:16:31 EST
Closing old bugs. If this issue is still relevant/important in current version, please re-open the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.