Bug 867631 - IE9 : View Component xml of an image doesn't show the xml
IE9 : View Component xml of an image doesn't show the xml
Status: NEW
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Red Hat
Component: aeolus-conductor (Show other bugs)
1.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Angus Thomas
Rehana
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-17 17:47 EDT by Shveta
Modified: 2012-10-30 10:12 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
View component xml (1.06 MB, image/png)
2012-10-17 17:47 EDT, Shveta
no flags Details
xml (1.02 MB, image/png)
2012-10-17 17:48 EDT, Shveta
no flags Details

  None (edit)
Description Shveta 2012-10-17 17:47:52 EDT
Created attachment 629096 [details]
View component xml

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create a new image and build
2. Click on View Component XMl in the image page
3. Xml does not display as shown in screenshot 2  


  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

rpm -qa|grep aeolus
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.13.20-1.el6cf.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.7.5-1.el6cf.noarch
aeolus-conductor-doc-0.13.20-1.el6cf.noarch
aeolus-configure-2.8.9-1.el6cf.noarch
aeolus-all-0.13.20-1.el6cf.noarch
aeolus-conductor-0.13.20-1.el6cf.noarch
Comment 1 Shveta 2012-10-17 17:48:29 EDT
Created attachment 629097 [details]
xml

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.