Bug 870263 - [ja_JP] Test case failure: Templates Tab [LAYOUT]: NICs sub-tab -> New NIC dialog -> title is truncated.
[ja_JP] Test case failure: Templates Tab [LAYOUT]: NICs sub-tab -> New NIC di...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Linux
high Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Shahar Havivi
Yuko Katabami
ux
: i18n
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-25 21:00 EDT by Yuko Katabami
Modified: 2012-12-04 14:59 EST (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si23
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 14:59:54 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
New Network Interfaces title (227.60 KB, image/png)
2012-10-28 04:50 EDT, Yuko Katabami
no flags Details
Edit Network Interfaces (221.48 KB, image/png)
2012-10-28 04:52 EDT, Yuko Katabami
no flags Details
screenshot for FIX (19.89 KB, image/png)
2012-11-30 09:36 EST, A S Alam
no flags Details
screenshot for FIX (edit) (19.43 KB, image/png)
2012-11-30 09:37 EST, A S Alam
no flags Details

  None (edit)
Description Yuko Katabami 2012-10-25 21:00:09 EDT
Filed from caserun (INSERT URL HERE)

Version-Release number of selected component (if applicable):
unspecified

Steps to Reproduce: 
  * Portal should be in Local Language


  * Click on Templates Tab
  * Select a template
  * Click Network Interfaces tab in details pane.
  * Click New => New Network Interface window
  * Click Edit => Edit Network Interface window





Actual results: 
#FIXME
The last character of the New Network Interface window title is missing.
The last two characters of Edit Network Interface window is missing.
Expected results:
Both should be displayed in full.
Comment 1 Shahar Havivi 2012-10-28 04:17:48 EDT
Its working fine for me, (English Local)
What are the specifications that you are using?
Local, Browser etc,
can you please attach a screen-shot.
Comment 2 Yuko Katabami 2012-10-28 04:50:11 EDT
Created attachment 634469 [details]
New Network Interfaces title

Marked the part in question and added notes in red.
Comment 3 Yuko Katabami 2012-10-28 04:52:35 EDT
Created attachment 634470 [details]
Edit Network Interfaces

Marked the part in question and added notes in red.
Comment 4 Yuko Katabami 2012-10-28 04:53:35 EDT
I checked again, but problems are still there.
I have attached two screenshots.
Please take a look.
Comment 5 Yuko Katabami 2012-10-28 04:56:32 EDT
I use CSB 6 and Firefox 10.0.8.
Comment 6 Shahar Havivi 2012-10-28 08:46:11 EDT
posted at: http://gerrit.ovirt.org/#/c/8861/
Comment 7 Oved Ourfali 2012-10-28 12:31:06 EDT
Commit: e5a9684e357756d187a434c363ba040952604711

http://gerrit.ovirt.org/gitweb?p=ovirt-engine.git;a=commit;h=e5a9684e357756d187a434c363ba040952604711
Comment 11 A S Alam 2012-11-30 09:36:48 EST
Created attachment 655084 [details]
screenshot for FIX
Comment 12 A S Alam 2012-11-30 09:37:37 EST
Created attachment 655085 [details]
screenshot for FIX (edit)
Comment 13 A S Alam 2012-11-30 09:38:21 EST
this bug is FIXED

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.