Bug 882204 - include libvirt-0.9.10-21.el6_3.8 in rhs
Summary: include libvirt-0.9.10-21.el6_3.8 in rhs
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Gluster Storage
Classification: Red Hat
Component: distribution
Version: 2.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
unspecified
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Anthony Towns
QA Contact: Prasanth
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-11-30 11:44 UTC by Bala.FA
Modified: 2015-11-23 02:57 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-04-22 03:57:00 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Bala.FA 2012-11-30 11:44:57 UTC
vdsm fails to start of missing cpu topology from libvirt (https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=866999)  which is fixed in libvirt-0.9.10-21.el6_3.6.  Please include this version of libvirt in RHS.

More detail are available in https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=878327

Comment 3 Bala.FA 2012-12-03 06:45:07 UTC
As the bug https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=878327 is marked for rhs-2.1.0, this bug is also valid for 2.1.0

Comment 7 Anthony Towns 2013-01-16 11:28:10 UTC
I think this should be updated to .el6_3.7 since that version has gone into RHEL 6.3-Z.

Comment 9 Bala.FA 2013-01-18 13:08:19 UTC
(In reply to comment #7)
> I think this should be updated to .el6_3.7 since that version has gone into
> RHEL 6.3-Z.

Need to test with .el6_3.7.  As this is hardware specific issue, we will do the test where I saw the issue earlier.

Comment 10 Bala.FA 2013-01-28 07:26:20 UTC
libvirt-0.9.10-21.el6_3.7.x86_64 also fixes https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=878327

Comment 11 Scott Haines 2013-01-31 04:56:21 UTC
Per 01/31 tiger team meeting, marking release blocker.  Need to have AJ bundle the appropriate version of libvirt.

Comment 12 Anthony Towns 2013-02-19 23:25:28 UTC
bumped to .8 matching http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2013-0199.html

Comment 14 Gowrishankar Rajaiyan 2013-02-26 16:57:10 UTC
(In reply to comment #9)
> (In reply to comment #7)
> > I think this should be updated to .el6_3.7 since that version has gone into
> > RHEL 6.3-Z.
> 
> Need to test with .el6_3.7.  As this is hardware specific issue, we will do
> the test where I saw the issue earlier.

Bala,

Do you have the hardware to verify this one ?

Comment 15 Bala.FA 2013-02-27 06:32:06 UTC
I already commented (comment#10) about libvirt-0.9.10-21.el6_3.7.x86_64 fixes https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=878327

Comment 16 Gowrishankar Rajaiyan 2013-02-27 07:37:48 UTC
Ok, since this bug is to include libvirt-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64.rpm in RHS ISO. 

[root@srv11-rhs-sdh-qcow2 ~]# rpm -q libvirt
libvirt-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64
[root@srv11-rhs-sdh-qcow2 ~]# 

Marking this as VERIFIED as per comment #13.

Comment 17 Anthony Towns 2013-04-22 03:57:00 UTC
Fixed in latest update to RHSS 2.0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.