Bug 8840 - Actually kcontrol but it lacks an entry
Actually kcontrol but it lacks an entry
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdeadmin (Show other bugs)
6.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-01-25 11:34 EST by Alan Cox
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-07 09:48:19 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alan Cox 2000-01-25 11:34:50 EST
When you first use it to do theme stuff you get crap scrollingup the
screen - someone left debugging on it seem s8)
ID could not get read.
PID could not get read.
Theme::load()
Theme::load()
cd "/root/.kde/share/apps/kthememgr/Work/"; gzip -c -d
"/usr/share/apps/kthememgr/Themes/Default.tar.gz" | tar xf -
Theme::load()
Theme::load()
cd "/root/.kde/share/apps/kthememgr/Work/"; gzip -c -d
"/usr/share/apps/kthememgr/Themes/Default.tar.gz" | tar xf -
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-02-07 09:48:59 EST
Should be fixed in beta 3. There's still some debugging output; I'll remove that
before the final. (Right now it makes sense to keep it in, as the tools are not
fully ready and we need detailed bug reports. ;) )

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.