Bug 88971 - Installer crashes with an attribute error (video)
Installer crashes with an attribute error (video)
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-04-15 17:05 EDT by Jack Urban
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-18 16:48:14 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jack Urban 2003-04-15 17:05:48 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 
1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
Every time I try to run the RedHat Linux 9.0 installation, anaconda exits with 
this error message:

self.orig_videocards = copy.deepcopy(self.videocard)
Attribute Error: "module oject has no attribute 'deepcopy'

That happens even in text mode.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Boot from the RHLinux 9.0 CD
2.Load any install mode

    

Actual Results:  I got the same error message

Expected Results:  Linux should have been installed on my computer

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2003-04-22 11:39:15 EDT
Please test your media as per bug 75008 and if possible attach the entire bug
report if this issue occurs again.
Comment 2 Michael Fulbright 2003-06-18 16:48:14 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information to add.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.