Bug 89515 - ConfPAP.py:91:getfields:IndexError
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
: 89514 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-04-23 14:15 EDT by Craig Whitley
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-08-11 10:10:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
The error log for this bug (1.42 KB, text/plain)
2003-04-23 14:17 EDT, Craig Whitley
no flags Details

  None (edit)
Description Craig Whitley 2003-04-23 14:15:03 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; 

Description of problem:
I went into the 'Network Device Control' program, and whenever i try to save 
any configuring/adding of connections i do, it crashes and gives me an error 
message. I was expecing the program to save my settings - but it simply 
crashed and did not. This restricts me from adding internet connections and 
configuring my network connections.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Enter 'Network Device Control'
2.Configure/Edit/Add any connection
3.Try and save the settings

Actual Results:  The program produced an error message and then crashed to the 

Expected Results:  I expected it to save my settings.

Additional info:

Component: redhat-config-network 
Version: 1.2.0 
Summary: TB /usr/lib/python2.2/site-
packages/rhpl/ConfPAP.py:91:getfields:IndexError: list index out of range
Comment 1 Craig Whitley 2003-04-23 14:17:48 EDT
Created attachment 91256 [details]
The error log for this bug

This is the error i got when the program crashed.
Comment 2 Craig Whitley 2003-04-23 14:24:19 EDT
apologies for double posting. it didnt find the server so i pressed refresh - 
my bad.
Comment 3 Harald Hoyer 2003-04-24 06:06:09 EDT
*** Bug 89514 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Harald Hoyer 2003-04-24 06:07:06 EDT
can you please try the version from:
please update rhpl and redhat-config-network
Comment 5 Craig Whitley 2003-04-24 10:38:16 EDT
Ive downloaded them, and installed the rhpl. But when i try install the redhat-config-network it gives me a message 'you need redhat-config-
network-tui-' and because i wasnt too sure about my version i 
put 'All'. Im guessing this means i need a different version? thanks for the 

Comment 6 Harald Hoyer 2003-08-11 10:10:31 EDT
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.