Bug 89521 - Installer produces error during package assembly
Installer produces error during package assembly
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-04-23 15:34 EDT by Geoff
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-18 16:48:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Geoff 2003-04-23 15:34:52 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; Q312461; .NET 
CLR 1.0.3705)

Description of problem:
I was able to reproduce the problem in the X and text enviroments. When 
anaconda goes to compile package lists it seems to die. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
red hat 9 install iso's

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Boot from CD
2.Select packages
3.select next
    

Actual Results:  Bug report 

Expected Results:  install of packages

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2003-04-28 14:56:34 EDT
Any error output would be helpful in determining the cause of the issue.
Comment 2 Michael Fulbright 2003-06-18 16:48:16 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information to add.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.