Bug 90510 - Error messages during install using U320 drive
Summary: Error messages during install using U320 drive
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 2.1
Hardware: ia64
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jason Baron
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-05-09 01:18 UTC by Chris McDermott
Modified: 2013-03-06 05:55 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-20 13:30:33 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment #1 requested /tmp/syslog (17.06 KB, text/plain)
2003-10-29 23:08 UTC, Gary Hade
no flags Details

Description Chris McDermott 2003-05-09 01:18:09 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.9) Gecko/20020408

Description of problem:
During installation of RHEL AS 2.1 QU2 on an IBM x450, using Ultra
320 drives, multiple error message popups occur indicating "Invalid Argument"
while accessing /dev/sda. These error messages occur during the disk partition
phase and during the format phase. If I select Ignore from the popup error
message dialogue, the install continues and succeeds. Once the install process
begins to install RPMs, the errors disappear.

The boot disk is attached to an onboard LSI1030 SCSI controller
(drivers/message/fusion/mptbase and drivers/message/fusion/mptscsih).


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install RHAS 2.1 QU02 to Ultra 320 SCSI drives attached to and LSI1030 controller
2.
3.
    

Additional info:

Comment 1 Matt Wilson 2003-10-09 22:48:38 UTC
please attach /tmp/syslog from Ctrl+Alt+F2

Is this tracked in Issue Tracker?


Comment 2 Matt Wilson 2003-10-16 18:49:59 UTC
waiting almost 1 week

Comment 3 Chris McDermott 2003-10-16 19:12:35 UTC
What's the rush all of a sudden? This bug sat open for 5 months, and now your
complaining about waiting a week? :-)

In order to retest this and get the /tmp/syslog file, I have to tear down a
system and move an already installed U320 disk from another system. I'm waiting
for some testing to complete before I can steal the disk.

I don't believe this is in Issue Tracker.


Comment 4 Gary Hade 2003-10-29 23:08:29 UTC
Created attachment 95593 [details]
Comment #1 requested /tmp/syslog

Comment 6 Jason Baron 2004-11-18 03:07:44 UTC
this should be resolved in the latest rhel2.1 update, U6, see bz #127385.

Comment 7 Jiri Pallich 2012-06-20 13:30:33 UTC
Thank you for submitting this issue for consideration in Red Hat Enterprise Linux. The release for which you requested us to review is now End of Life. 
Please See https://access.redhat.com/support/policy/updates/errata/

If you would like Red Hat to re-consider your feature request for an active release, please re-open the request via appropriate support channels and provide additional supporting details about the importance of this issue.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.