Bug 91267 - (SCSI DPT_I2O)Installer hangs on iniatilizing dpt_i2o driver
(SCSI DPT_I2O)Installer hangs on iniatilizing dpt_i2o driver
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
9
i686 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-05-20 13:08 EDT by Tom
Modified: 2007-03-27 00:04 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:58 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tom 2003-05-20 13:08:55 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030225

Description of problem:
Installer hangs on initializing dpt_i2o driver.

Tried passing "apic" option on startup to no avail.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel shipped with installer

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. attempt boot from rh9 installer disk
2. wait for system to probe and iniatilize dpt_i2o driver
3. sit back, and wait, wait, wait, wait :)
    

Actual Results:  system hung.

Expected Results:  install would continue as expected

Additional info:
Comment 1 Alan Cox 2003-06-08 09:23:16 EDT
I take it you do have a dpt_i2o card in the system ? Also when its stuck does
switching to
screen4 (ctrl-alt-f4) show anything
Comment 2 James Tan 2004-02-15 00:00:47 EST
I am facing the same issue and with (ctrl-alt-f4), I get:

<6>Loading Adaptec I2O RAID: Version 2.4 Build 5
<6>detecting Adaptec I2O RAID controllers... 
<6>PCI: Assigned IRQ 11 for device 00:0b:1
<6>Adaptec I2O RAID controller 0 at f8900000 size=100000 irq 11

... hanged..

<jamesATjez4christDOTcom>
Comment 3 Alan Cox 2004-02-15 07:29:46 EST
Just removing myself since I'm no longer involved in this bug
Comment 4 Alan Cox 2004-02-15 07:30:32 EST
Just removing myself since I'm no longer involved in this bug
Comment 5 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:58 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.