Bug 9224 - pvm package fails to start properly @ boot
Summary: pvm package fails to start properly @ boot
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pvm   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: sparc
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Phil Copeland
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-02-08 15:35 UTC by Brock Organ
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-04-07 20:14:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Brock Organ 2000-02-08 15:35:41 UTC
o pvm package fails to start properly - from /var/log/messages:
        ----------
        Feb  7 09:58:39 ultra1 pvmd: pvmd:
/usr/share/pvm3/lib/UNKNOWN/pvmd3 doesn't exist.
        Feb  7 09:58:39 ultra1 pvmd: Make sure PVM is built and PVM_ROOT
is 		set correctly
        Feb  7 09:58:39 ultra1 pvmd: pvmd startup failed

----------

Comment 1 Cristian Gafton 2000-03-07 02:47:59 UTC
I think this was already fixe. Mike?

Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-04-07 20:14:59 UTC
It seems fixed in the 6.2 final - closing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.