Bug 9478 - psgml package does not correctly initialize itself
psgml package does not correctly initialize itself
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: emacs (Show other bugs)
6.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Cristian Gafton
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-02-16 07:51 EST by Stephen John Smoogen
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-16 19:22:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen John Smoogen 2000-02-16 07:51:32 EST
The psgml RPM (not listed in packages so putting it under emacs), does not
correctly set up /usr/share/emacs/site-lisp/site-init.el

psgml-1.2.1-1 correctly put in

(load "psgml-init") ;; psgml-auto-setup-1.2.1-1

However the upgrade to psgml-1.2.1-4 zeroed out the file causing emacs not
to be able to use this package.
Comment 1 Bill Nottingham 2000-02-16 16:07:59 EST
Hm, can't reproduce it here; it correctly adds:
(load "psgml-init") ;; psgml-auto-setup-1.2.1-5

in site-start.el.
Comment 2 Cristian Gafton 2000-02-16 19:22:59 EST
works for me, what can I say?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.