Bug 964030 - Miss "community" link at the top of console page
Miss "community" link at the top of console page
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-17 01:53 EDT by weiwei jiang
Modified: 2015-05-14 21:25 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-05-17 08:51:02 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description weiwei jiang 2013-05-17 01:53:28 EDT
Description of problem:
When access console page, check the link item at the page top, found miss "community" item.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv_3236

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Sign in with a normal account.
2.Access console page.
3.check the link item at the top of the page
  
Actual results:
Miss "community" item at the top of console page

Expected results:
The "community" item displayed well at the top of console page

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2013-05-17 08:51:02 EDT
Removed intentionally

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.