Bug 971587 - Anaconda software selection terribly slow, installing guest F19 beta on F19 beta host
Anaconda software selection terribly slow, installing guest F19 beta on F19 b...
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
19
x86_64 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-06 16:52 EDT by Marcelo Ricardo Leitner
Modified: 2013-12-09 13:50 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-09 13:50:40 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marcelo Ricardo Leitner 2013-06-06 16:52:13 EDT
When installing a F19 guest on a F19 hypervisor, I have a extremely low performance with package/software selection.
Even the scroll bar to select Minimal installation takes a while to act.

I was accessing the guest console via virt-manager. Closed, tried with virt-viewer, and same issue (on same boot).

Other screens seems fine.

Host is a Lenovo Thinkpad T510, i5 540 with 8gb ram. Guest was using 4 cores, 1gb ram. Host was with almost no load.

Please let me know what else I can provide.
Comment 1 Marcelo Ricardo Leitner 2013-06-07 09:11:40 EDT
Ok, it's not just software selection screen.
I'm doing a new instalation now and when I switch to edit or apply clock settings, I get a blank(gray) screen for ~2, 3s.

After cycling through those buttons to configure the installation for a while, seems it starts working better.
Comment 2 Chris Lumens 2013-12-09 13:02:10 EST
Are you still seeing this in F20 beta?  I was never able to reproduce this problem, by the way.
Comment 3 Marcelo Ricardo Leitner 2013-12-09 13:50:40 EST
(In reply to Chris Lumens from comment #2)
> Are you still seeing this in F20 beta?  I was never able to reproduce this
> problem, by the way.

Well pinged, awesome timing! I've been installing F20 Beta lately, about ~10x in last week, and I didn't notice this anymore. We may close this, thanks. Feel free to update the Closed resolution if you want.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.