Bug 97215 - Installation method oldhd is not working anymore?
Installation method oldhd is not working anymore?
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-06-11 12:38 EDT by Sami-Pekka Hallikas
Modified: 2007-04-18 12:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-11 14:34:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sami-Pekka Hallikas 2003-06-11 12:38:51 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; .NET CLR 1.0.3705)

Description of problem:
You cannot use 'oldhd' type installation method. Oldhd method was that all 
files was under same 'root'. But nowdays you must have ISO-images when doing 
local HD-installation.

Please, add "oldhd method" back.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Just try make install without 'ISO-images'. Even if all 3 disks are 'Copied' 
into source dir.


Additional info:

It seems that most of "oldhd" stuff has removed from anaconda sources.

(There was also oldhd bug in redhat 8.0, bugzilla id and fix was in #75077)
Comment 1 Jeremy Katz 2003-06-11 14:34:05 EDT
oldhd is not coming back.  It was deprecated for 3 releases before being removed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.