Bug 973473 - mate-termial is not displaying "BOLD" text
mate-termial is not displaying "BOLD" text
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: mate-terminal (Show other bugs)
18
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Dan Mashal
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-11 22:16 EDT by Tony Breeds
Modified: 2013-06-12 18:27 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-12 18:27:27 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
mate-terminal display (10.05 KB, image/png)
2013-06-11 22:16 EDT, Tony Breeds
no flags Details
gnome-terminal (12.92 KB, image/png)
2013-06-11 22:17 EDT, Tony Breeds
no flags Details

  None (edit)
Description Tony Breeds 2013-06-11 22:16:58 EDT
Created attachment 759914 [details]
mate-terminal display

Description of problem

Recently I updated from 1.5.1-1.fc18.x86_64 to 1.6.1-5.fc18.x86_64 and since that time I no longer see bold text in mate-terminal.



Version-Release number of selected component (if applicable): mate-terminal-1.6.1-5.fc18.x86_64


How reproducible:


Steps to Reproduce:
yum check-update (with colour enabled) will display bold text.
Actual results:

I'll attached screen captures of mate-terminal vs gnome-terminal
Comment 1 Tony Breeds 2013-06-11 22:17:46 EDT
Created attachment 759915 [details]
gnome-terminal
Comment 2 Dan Mashal 2013-06-12 13:27:03 EDT
I know what the issue is. Go in to profile settings and turn on the option to make bold color the same as text color.
Comment 3 Tony Breeds 2013-06-12 18:27:27 EDT
Thanks that fixed it.

I'll close as not a bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.