Bug 981484 - Install JBoss Enterprise Application Platform as a Service in Red Hat Enterprise Linux
Install JBoss Enterprise Application Platform as a Service in Red Hat Enterpr...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Documentation (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Misty Stanley-Jones
Russell Dickenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-04 18:43 EDT by Matthew Casperson
Modified: 2014-08-14 11:21 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Instance Name: Not Defined Build: CSProcessor Builder Version 1.7 Build Name: 11862, Installation Guide-6-2 Build Date: 18-12-2012 17:07:28
Last Closed: 2013-07-04 18:50:02 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matthew Casperson 2013-07-04 18:43:39 EDT
In the documentation the command

sudo cp jboss-as-standalone.sh jboss-as.conf /etc/init.d

copies jboss-as.conf to /etc/init.d. However the script jboss-as-standalone.sh references jboss-as.conf from the /etc/jboss-as/ directory.

The instructions should be changed to:

sudo cp jboss-as-standalone.sh /etc/init.d
sudo mkdir /etc/jboss-as
sudo cp jboss-as.conf /etc/jboss-as
Comment 1 Matthew Casperson 2013-07-04 18:50:02 EDT
Never mind - I was looking at the 6 docs, not 6.1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.