Bug 982552 - Default folder for deployments is "deployments" not "Deployments"
Default folder for deployments is "deployments" not "Deployments"
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Documentation (Show other bugs)
6.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: GA
: EAP 6.2.0
Assigned To: Lucas Costi
Russell Dickenson
: EasyFix
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-09 05:39 EDT by Petr Kremensky
Modified: 2014-08-14 11:20 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Build: CSProcessor Builder Version 1.11 Build Name: 11865, Administration and Configuration Guide-6.1-4 Build Date: 09-07-2013 13:52:13 Topic ID: 5281-309122 [Specified]
Last Closed: 2013-12-15 11:22:29 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Petr Kremensky 2013-07-09 05:39:51 EDT
Title: Reference for Deployment Scanner Attributes

Describe the issue:
Default folder for deployments is "deployments" not "Deployments"

(see path attribute in Table 9.2. Deployment Scanner Attributes)
http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Application_Platform/6.1/html/Administration_and_Configuration_Guide/Reference_for_Deployment_Scanner_Attributes1.html
Comment 1 Petr Kremensky 2013-07-09 05:43:30 EDT
Also default value for deployment-timeout is 600 not 60.

See "Procedure 9.10. Configure the Deployment Scanner"
http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Application_Platform/6.1/html/Administration_and_Configuration_Guide/Configure_the_Deployment_Scanner_with_the_Management_CLI1.html
Comment 6 Lucas Costi 2013-10-27 23:37:20 EDT
Fixed in topic 5281 revision 549214

The changes will be reflected in the next document build, and the status will be changed to ON_QA when it is ready for review.
Comment 9 Lucas Costi 2013-11-03 17:37:41 EST
Comment 8 issue fixed in topic 5283, revision 550304

Waiting on new build for QA
Comment 10 Lucas Costi 2013-11-03 23:31:18 EST
New fix is on-stage and ready for review (changes were made to the 'Summary' of "5.3.1. Upgrade the JBoss EAP 6 ZIP Installation") (Revision 2.0-11):

http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Application_Platform/6.2/html-single/Installation_Guide/index.html#Upgrade_the_JBoss_Enterprise_Application_Platform_6_ZIP_Installation
Comment 11 Lucas Costi 2013-11-03 23:32:17 EST
grrr, please disregard comment 10, wrong bug!
Comment 13 Petr Kremensky 2013-11-04 03:13:13 EST
Verified (during EAP 6.2.0.ER7 testing cycle).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.