Bug 986598 - labels no longer work
labels no longer work
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libreoffice (Show other bugs)
19
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: David Tardon
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-20 17:20 EDT by Need Real Name
Modified: 2013-12-04 07:28 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-04 07:28:24 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2013-07-20 17:20:31 EDT
Description of problem:
Creating sheets of labels no longer works

Version-Release number of selected component (if applicable):
libreoffice-writer-4.1.0.1-8.fc19.x86_64

How reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1. File> New> Labels
2. Choose "Avery zweckform"> 4781> New Document
3. Get weird area with no space to type

Actual results:
No label

Expected results:
A label

Additional info:
Works fine on 4.0.4.2 Mac OS X.
Comment 1 David Tardon 2013-07-22 04:18:10 EDT
Works fine in my 4.1 build, so it looks like a packaging bug.
Comment 2 Erik P. Olsen 2013-08-19 10:19:44 EDT
I think label support is broken. I can't make label Avery A4, L7160, which I use a lot. My version of LO is 4.1.0.4-6.fc19. LO finds the label but the dimensions are missing, it says: "L7160 Address : 0.00cm x 0.00cm (0x0)". I actually have to load an old F15 system with LO 3.4.6.2-1.fc16 in order to make labels.
Comment 3 Caolan McNamara 2013-12-04 07:28:24 EST
This is working fine for me in 4.1.3.2-5.fc19

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.