Bug 987940 - [oVirt] [provider] Test result doesn't disappear when fields change
[oVirt] [provider] Test result doesn't disappear when fields change
Status: CLOSED WONTFIX
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-webadmin (Show other bugs)
3.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Oved Ourfali
infra
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-24 08:45 EDT by Mike Kolesnik
Modified: 2014-01-05 05:58 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-01-05 05:58:08 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike Kolesnik 2013-07-24 08:45:59 EDT
Description of problem:
the result of the "Test" button invocation should disappear when one of the fields changes:
1. Type
2. URL
3. Any authentication info

This is dues to the fact these parameters affect the test result, and thus user should be prompted to test again by discarding the last result.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Go to External provider
2. Add/Edit a provider
3. Click "Test"
3.1. Notice a test result appears
4. Change one of the aforementioned fields
  
Actual results:
The test result remains


Expected results:
The test result should disappear


Additional info:
Comment 1 Itamar Heim 2014-01-05 05:58:08 EST
Closing old bugs. If this issue is still relevant/important in current version, please re-open the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.