This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 988815 - 16.3.2 How to install HTTPd from RPM is missing
16.3.2 How to install HTTPd from RPM is missing
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Documentation (Show other bugs)
6.1.0
Unspecified Unspecified
urgent Severity urgent
: GA
: ---
Assigned To: Scott Mumford
Russell Dickenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-26 09:23 EDT by Pavel Janousek
Modified: 2015-02-20 05:21 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Build: CSProcessor Builder Version 1.11 Build Name: 11865, Administration and Configuration Guide-6.1-4 Build Date: 23-07-2013 14:19:42 Topic ID: 5728-459080 [Specified]
Last Closed: 2013-12-15 11:16:04 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Pavel Janousek 2013-07-26 09:23:30 EDT
Title: Install the Apache HTTPD included with JBoss EAP 6

Describe the issue:
Described procedure is valid for ZIP based installation only. RPM based installation way is missing at all.
Comment 4 Scott Mumford 2013-10-30 20:04:56 EDT
According to the RHEL 6 Deployment Guide, installing httpd is as easy as running:

yum install httpd

Is there any more to it than that?
Comment 5 Pavel Janousek 2013-10-31 05:43:20 EDT
In the case, machine is subscribed to BaseOS RHEL channel(s), I agree it is so easy as you mentioned above.
Comment 6 Scott Mumford 2013-10-31 23:41:45 EDT
Topic 24405 has been created to cover this and added to the Admin and Config guide immediately after the ZIP installation method.

The updated document (version 2.0-11) is available for review at: 
http://documentation-devel.engineering.redhat.com/docs/en-US/JBoss_Enterprise_Application_Platform/6.2/html/Administration_and_Configuration_Guide/index.html
Comment 7 Scott Mumford 2013-11-01 01:21:46 EDT
Build problems may result in the new content not appearing at the above link. 

If this is the case at the time of review, leave a comment and further investigation will occur on Mon 4th Nov.
Comment 8 Michal Karm Babacek 2013-11-08 06:43:54 EST
Cool.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.