Bug 995321 - remove existing efi entries "oVirt Node Hypervisor" in UEFI menu failed
remove existing efi entries "oVirt Node Hypervisor" in UEFI menu failed
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: 3.4.4
Assigned To: Fabian Deutsch
bugs@ovirt.org
node
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-09 00:24 EDT by haiyang,dong
Modified: 2014-09-24 04:09 EDT (History)
14 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-09-24 04:09:09 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
attached Screenshot (238.36 KB, image/jpeg)
2013-08-09 00:24 EDT, haiyang,dong
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 18343 None None None Never

  None (edit)
Description haiyang,dong 2013-08-09 00:24:22 EDT
Created attachment 784715 [details]
attached Screenshot

Description of problem:
Clean install ovirt-node-iso into machine with uefi mode, after install success,
then "oVirt Node Hypervisor" efi entry appear in UEFI menu.
Selecting this "oVirt Node Hypervisor" efi entry will boot ovirt-node-iso.

Then reinstall ovirt-node-iso again,after reinstall success,
check that two efi entries "oVirt Node Hypervisor" will appear in UEFI menu.(Seen UEFI menu.JPG)

so it remove existing efi entries "oVirt Node Hypervisor"  in UEFI menu failed 





Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-iso-3.1.0-0.999.999.20130807225755gitfa08ac6.59.fc18.iso


How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:

   

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Fabian Deutsch 2013-11-28 08:45:51 EST
Hey Haiyang,

can you please check if this problem still exists with 3.0.3?
Comment 2 haiyang,dong 2013-11-29 00:05:25 EST
Test version:
ovirt-node-iso-3.0.3-1.1.fc19.iso

Clean install ovirt-node-iso-3.0.3-1.1.fc19.iso into machine with uefi mode, after install success,
then "oVirt Node Hypervisor" efi entry appear in UEFI menu.
Selecting this "oVirt Node Hypervisor" efi entry will boot ovirt-node-iso.

Then reinstallovirt-node-iso-3.0.3-1.1.fc19.iso again,after reinstall success,
check that only one efi entry "oVirt Node Hypervisor" will appear in UEFI menu.

so this bug has been fixed in ovirt-node-iso-3.0.3-1.1.fc19.iso
Comment 3 Sandro Bonazzola 2014-03-04 04:27:15 EST
This is an automated message.
Re-targeting all non-blocker bugs still open on 3.4.0 to 3.4.1.
Comment 4 Sandro Bonazzola 2014-07-18 05:43:05 EDT
This is an automated message.
oVirt 3.4.3 has been released while this bug was still open.
The bug has been re-targeted to 3.4.4 accordingly.
Comment 5 Douglas Schilling Landgraf 2014-08-27 03:16:10 EDT
As comment#2 shared, this bug has fixed, moving it to VERIFIED. 
Attached the gerrit patch and assigning it to Fabian.
Comment 6 Sandro Bonazzola 2014-09-24 04:09:09 EDT
oVirt 3.4.4 has been released.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.