Bug 998275 - Wrong Parameter Name of "Create Domain" Operation
Wrong Parameter Name of "Create Domain" Operation
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Documentation (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Bilhar
ecs-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-18 16:44 EDT by Fernando Ribeiro
Modified: 2015-07-19 20:16 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-09-26 01:06:27 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Fernando Ribeiro 2013-08-18 16:44:03 EDT
Description of problem:

The parameter "id" is actually called "name", unlike described at https://access.redhat.com/site/documentation/en-US/OpenShift/2.0/html/REST_API_Guide/sect-API_Guide-Domains-Create_a_Domain.html.

Version-Release number of selected component (if applicable):

NA

How reproducible:

NA

Steps to Reproduce:

NA

Actual results:

NA

Expected results:

NA

Additional info:

NA
Comment 1 Bilhar 2013-09-25 23:31:41 EDT
This has been fixed. Please note that the URL specified above is deprecated.The current version of the REST API Guide should be correct. 

See https://access.redhat.com/site/documentation/en-US/OpenShift_Online/2.0/html/REST_API_Guide/chap-Domains.html#Create_a_Domain for OpenShift Online.

The OpenShift Enterprise REST API Guide has been updated and will be published soon.
Comment 3 Fernando Ribeiro 2013-09-27 12:27:57 EDT
Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.