Bug 998688 - typo in SSL connector reference - protocol values ( SLv2 should be SSLv2)
typo in SSL connector reference - protocol values ( SLv2 should be SSLv2)
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: Documentation (Show other bugs)
6.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: GA
: EAP 6.1.1
Assigned To: Russell Dickenson
Russell Dickenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-19 15:13 EDT by Chris Dolphy
Modified: 2014-08-14 11:22 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Build: CSProcessor Builder Version 1.11 Build Name: 13944, Security Guide-6.1-2 Build Date: 12-07-2013 01:28:12 Topic ID: 9038-458787 [Specified]
Last Closed: 2013-09-16 16:20:37 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris Dolphy 2013-08-19 15:13:56 EDT
Title: SSL Connector Reference

Describe the issue: typo in SSL connector
The list of values for protocols gives SLv2.  This is incorrect. 

Suggestions for improvement:
Change value to SSLv2
Comment 1 Misty Stanley-Jones 2013-08-20 02:25:24 EDT
Fixed in revision 496418.
Comment 4 Ondrej Lukas 2013-09-02 03:35:07 EDT
Verified on stage.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.