Bug 104822

Summary: graphical system slow
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: devasish <devasish2000>
Component: XconfiguratorAssignee: Mike A. Harris <mharris>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-09-23 14:43:35 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description devasish 2003-09-22 16:59:19 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
The sytem becomes very slow in Graphical Mode for RedHat9. With 1024 x 768 it 
becomes very very slow. 
Details of my system

INTEL 845 CHIPSET
8MB VRAM ONBOARD
CELERON 1.7 GHZ

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.startx
2.
3.
    

Additional info:

Comment 1 Mike A. Harris 2003-09-23 14:43:35 UTC
Please use the Red Hat mailing lists if you require technical support or
are having problems of this nature.  Bugzilla is not intended for technical
support purposes.  Someone on the mailing lists will likely be able to help
you determine the cause of your slowness and perhaps be able to assist you
in this matter.