Bug 112843

Summary: SSL messages appear in German, Local settings are to Dutch, language is set to US-int
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Steit Slings <steit>
Component: mozillaAssignee: Christopher Aillon <caillon>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1CC: p.van.egdom
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-07-29 17:09:35 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Steit Slings 2004-01-03 20:23:08 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0)

Description of problem:
When entering or leaving SSL sites all messages are in German. The 
buttons however are in English. My system local is set to Dutch, 
Language is set to US-int.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Enter any SSL site.
2.
3.
    

Additional info:

Comment 1 Christopher Blizzard 2004-02-12 18:39:07 UTC
What is your LANG set to again?  Have you ever used Mozilla in german?

Comment 2 Steit Slings 2004-02-12 21:18:19 UTC
LANG is set to US-int, system local to Dutch. I have never used 
Mozilla in german.

Comment 3 Christopher Blizzard 2004-03-05 20:28:20 UTC
Wow, interesting.

Comment 4 Peter van Egdom 2005-07-29 17:09:35 UTC
I'm also using Fedora Core with the Dutch language setting, however I can't
reproduce this on Fedora Core release 4 (Stentz).

I've tested Mozilla ("mozilla-1.7.10-1.5.1") by visiting a couple of HTTPS sites
and all messages were in English (e.g. 'You have requested an encrypted page...').

I'll close this bug with resoultion "WORKSFORME".