Bug 117328

Summary: embedded spreadsheet not displayed on document load
Product: Red Hat Enterprise Linux 3 Reporter: Kevin Otte <kotte>
Component: openoffice.orgAssignee: Dan Williams <dcbw>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-03-17 20:34:30 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Sample document, from user, exhibiting behavior none

Description Kevin Otte 2004-03-02 21:14:45 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030922

Description of problem:
I received a document from a user that contains an embedded
spreadsheet.  When the document is initially opened, a box is
displayed where the spreadsheet should be displayed.  The contents of
the spreadsheet become visible if the box is moved.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice-1.0.2-8

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Open sample document
2. Note empty box where spreadsheet should be

    

Actual Results:  Empty box appears where spreadsheet should be

Expected Results:  Contents of spreadsheet should be displayed

Additional info:

Sample document forthcoming

Comment 1 Kevin Otte 2004-03-02 21:16:06 UTC
Created attachment 98213 [details]
Sample document, from user, exhibiting behavior

Comment 2 Dan Williams 2004-03-17 20:34:30 UTC
seems to be fixed in OOo 1.1.0