Bug 10216

Summary: On one of my machines all init scrips fail when stopped.
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Guy Fraser <guy>
Component: initscriptsAssignee: Bill Nottingham <notting>
Status: CLOSED DEFERRED QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: rvokal
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-03-20 12:12:59 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Guy Fraser 2000-03-16 17:29:13 EST
I have a sever that gives the red Failed message when any init script is
stopped. The procedure appears to have perfomed it's task properly buy
reports a failure. Could their be a permissions problem on some status
directory. I have found the pid files and they appear to cotain the correct
pid, and the permissions looked reasonable.

I have been thinking that machine was maybe hacked. I installed tripwire
personal edition and initialized just after install before puting the
machine into production. But I did not have the cron setup. After setting
up the cron, I get a huge report . Most of the report is from upgrades and
updates, of software so it is difficult for me to determine if something
simple was changed.

If you have any ideas send me a note.

Guy Fraser
Comment 1 Bill Nottingham 2000-03-20 12:12:59 EST
Um, what version? You entered this on 4.2, which doesn't make
sense for the context of your message.

What version of initscripts do you have installed?
Comment 2 Bill Nottingham 2000-05-31 17:37:17 EDT
closed, lack of input