Bug 10216 - On one of my machines all init scrips fail when stopped.
On one of my machines all init scrips fail when stopped.
Status: CLOSED DEFERRED
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
6.1
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-03-16 17:29 EST by Guy Fraser
Modified: 2014-03-16 22:13 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-03-20 12:12:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Guy Fraser 2000-03-16 17:29:13 EST
I have a sever that gives the red Failed message when any init script is
stopped. The procedure appears to have perfomed it's task properly buy
reports a failure. Could their be a permissions problem on some status
directory. I have found the pid files and they appear to cotain the correct
pid, and the permissions looked reasonable.

I have been thinking that machine was maybe hacked. I installed tripwire
personal edition and initialized just after install before puting the
machine into production. But I did not have the cron setup. After setting
up the cron, I get a huge report . Most of the report is from upgrades and
updates, of software so it is difficult for me to determine if something
simple was changed.

If you have any ideas send me a note.

Guy Fraser
Comment 1 Bill Nottingham 2000-03-20 12:12:59 EST
Um, what version? You entered this on 4.2, which doesn't make
sense for the context of your message.

What version of initscripts do you have installed?
Comment 2 Bill Nottingham 2000-05-31 17:37:17 EDT
closed, lack of input

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.