Bug 1218527

Summary: Remove vm button is disabled in vms context menu if multiple vms selected
Product: [Retired] oVirt Reporter: Shira Maximov <mshira>
Component: ovirt-engine-webadminAssignee: Shahar Havivi <shavivi>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Shira Maximov <mshira>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.6CC: bugs, ecohen, gklein, lsurette, mgoldboi, michal.skrivanek, rbalakri, Rhev-m-bugs, yeylon
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.6.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: virt
Fixed In Version: 3.6.0-11 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2015-11-04 11:45:27 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: Virt RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Embargoed:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 1051388    

Description Shira Maximov 2015-05-05 08:05:12 UTC
Description of problem:
When choosing vm in suspended mode + vm in Down mode (or vm in up mode + vm in down mode)
the remove button is disabeld. 
according the thumb rule of multipule selstion, if at least one of
the VMs selected is in a status which permits the operation then it will
be allowed

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.6
vdsm-4.17.0-632.git19a83a2.el7.x86_64

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. select vm in up mode and vm in down mode
2. right click -> see that the remove button in disabled
3.

Actual results:
the remove button in disabled

Expected results:
the remove button should not be disabeld

Additional info:

Comment 1 Omer Frenkel 2015-05-06 08:14:01 UTC
i dont think this should block bug 1051388 as that one talks about context menu

Comment 2 Shira Maximov 2015-09-08 08:46:20 UTC
verified on Red Hat Enterprise Virtualization Manager Version: 3.6.0-0.13.master.el6

Comment 3 Sandro Bonazzola 2015-11-04 11:45:27 UTC
oVirt 3.6.0 has been released on November 4th, 2015 and should fix this issue.
If problems still persist, please open a new BZ and reference this one.