Bug 130407

Summary: xmms segfault
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Benoit Chesneau <benoitc>
Component: xmmsAssignee: Colin Walters <walters>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhideCC: byte
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: powerpc   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-09-12 13:51:31 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 121179, 123268    
Attachments:
Description Flags
strace of xmms none

Description Benoit Chesneau 2004-08-20 03:20:24 UTC
Description of problem:
xmms segfault

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
just launch xmms

Steps to Reproduce:
1. xmms
2.
3.
  
Actual results:

"Segmentation fault
 
You've probably found a bug in XMMS, please visit
http://bugs.xmms.org and fill out a bug report."
 

Expected results:


Additional info:

Comment 1 Benoit Chesneau 2004-08-20 03:21:37 UTC
Created attachment 102914 [details]
strace of xmms

Comment 2 Colin Charles 2004-08-31 01:23:26 UTC
Can confirm this with xmms-1.2.10-6 on ppc

Comment 3 Bill Nottingham 2004-09-02 20:22:54 UTC
Can you get a gdb backtrace?

Comment 4 Colin Charles 2004-09-12 11:05:32 UTC
Why bother when a nice fresh install of Rawhide (9/11), same xmms
version, solves this for me. I can launch xmms, play music, etc.. w/o
issues (music being shipped wav files, say in OOo's gallery)

Weird how bugs just tend to fix themselves up sometimes ;)

Comment 5 Colin Walters 2004-09-12 13:51:31 UTC
Ah, that's because I fixed it and didn't notice this duplicate bug....