Bug 134255

Summary: /sbin/start_udev complains about syntax error on line 79
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Bob Gustafson <bobgus>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:06:03 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Bob Gustafson 2004-09-30 12:46:57 EDT
Description of problem:

  During boot, when /sbin/start_udev is executed, a syntax error
message appears on console.

 System continues to come up, but is a bit sick. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

  kernel 590

How reproducible:

  Too.

Steps to Reproduce:
1. boot
2. watch console
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

 I was able to get to a command line, even without this routine
working well. Then commented out a section prior to line 79 - this did
not do anything. Took out comments and rebooted - it seems to work
now.  Unfortunately did not save the original for comparison.

Also set 'selinux=0 enforcing=0' in boot line
Comment 1 David Lawrence 2004-09-30 13:29:37 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 134092 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:06:03 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.