Bug 1360

Summary: install exited abnormally -- received signal 7
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: trevor-linda-weir
Component: installerAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 5.2CC: trevor-linda-weir
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-03-02 23:20:07 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description trevor-linda-weir 1999-02-27 15:26:28 UTC
This seems to happen regularly soon after it starts looking
to the CD to install. It occured twice after confirming
formatting the swap space; once after prompting for the CD.
The messages are verbatim as follows:

install exited abormally -- received signal 7
sending termination signals...done
sending kill signals...done
unmounting filesystems...
        /tmp/rhimage
        /proc
you may safely reboot your system

Comment 1 David Lawrence 1999-03-02 21:30:59 UTC
In order to replicate the problem in the test lab, we will need to
know more about the hardware that you have in your system.

Comment 2 David Lawrence 1999-03-02 23:20:59 UTC
Letter from original bug submitter.
--------------------------------------
Actually, I noticed the original CD booted fine on my Pentium (cd
boot)  but
had difficulty on the 486 (diskette boot - load from cd) so I figured
there
was some incompatibility between the diskette and cd. I returned the
package
and replaced it with a new copy last night.  It loaded without
difficulty.