Bug 1360 - install exited abnormally -- received signal 7
install exited abnormally -- received signal 7
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-02-27 10:26 EST by trevor-linda-weir
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-02 18:20:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description trevor-linda-weir 1999-02-27 10:26:28 EST
This seems to happen regularly soon after it starts looking
to the CD to install. It occured twice after confirming
formatting the swap space; once after prompting for the CD.
The messages are verbatim as follows:

install exited abormally -- received signal 7
sending termination signals...done
sending kill signals...done
unmounting filesystems...
        /tmp/rhimage
        /proc
you may safely reboot your system
Comment 1 David Lawrence 1999-03-02 16:30:59 EST
In order to replicate the problem in the test lab, we will need to
know more about the hardware that you have in your system.
Comment 2 David Lawrence 1999-03-02 18:20:59 EST
Letter from original bug submitter.
--------------------------------------
Actually, I noticed the original CD booted fine on my Pentium (cd
boot)  but
had difficulty on the 486 (diskette boot - load from cd) so I figured
there
was some incompatibility between the diskette and cd. I returned the
package
and replaced it with a new copy last night.  It loaded without
difficulty.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.