Bug 136078

Summary: sonypi module not autoloading
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Patrick Jordan <volatile451>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:06:23 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Patrick Jordan 2004-10-17 13:11:56 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041016
Firefox/0.10.1

Description of problem:
I have these two lines in my modprobe.conf:

alias char-major-10-250 sonypi
options sonypi minor=250

The sonypi module is not loaded after booting, but has to be modprobed
manually, and the /dev/sonypi device is created.

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-038-2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.add module lines to modprobe
2.reboot

    

Actual Results:  Module not loaded.

Expected Results:  Module should have loaded, and /dev/sonypi device
created.

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2004-10-18 11:37:02 EDT
http://people.redhat.com/~harald/udev.html
# cp -a /dev/sonypi /etc/udev/devices 

*** This bug has been marked as a duplicate of 130746 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:06:23 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.