Bug 143311

Summary: No more scsi burner in FC3 Bad
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Nicola <ivololeribar>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:07:44 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Nicola 2004-12-18 13:05:27 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20041020 Galeon/1.3.18

Description of problem:
In FC2 all was fine. In FC3, no more scsi yamaha burner.
cdrecord --scanbus gives:
       0,0,0     0) *
        0,1,0     1) *
        0,2,0     2) *
        0,3,0     3) 'ADAPTEC ' 'ACB-5500        ' 'FAKE' NON CCS Disk
        0,4,0     4) *
        0,5,0     5) *
        0,6,0     6) *
        0,7,0     7) *

The burner disappeared from the system.
It used to be present before.

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-039-10.FC3.6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install FC3 x86_64
2. Fire k3b
3. No more scsi burner
    

Actual Results:  Scsi Yamaha burner disappeared

Expected Results:  It should work as usual

Additional info:

udev doesn't create the relevant device, I suppose.
Comment 1 Sitsofe Wheeler 2004-12-19 17:23:40 EST
Might be related to bug #138739
Comment 2 Harald Hoyer 2005-01-20 11:13:04 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 138739 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:07:44 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.